NAGRADNJAČA

Pokaži nogometno znanje i osvoji MAXtv To Go!

06.06.2013 u 10:39

Bionic
Reading

U četvrtak, 6. lipnja na pomoćnim maksimirskim terenima počinje snažni juniorski turnir Mladen Ramljak.

Turnir koji je već godinama prepoznat u svijetu kao jedan od najcjenjenijih juniorskih turnira ove će godine ugostiti velike nogometne momčadi. Uz Dinamo kao klub domaćin, ove ćemo godine na terenima kod maksimirskog stadiona gledati sjajnu juniorsku momčad Hajduka, jake snage Galatasaraya, zatim Valenciju koja, kao svaki španjolski klub, igra izuzetno lijep nogomet, uvijek jake Porto, Zenit i Udinese, a zagrebačkoj će se publici po prvi put predstaviti i danski juniorski prvak Aarhus.

Dinamovi juniori predvođeni trenerom Igorom Cvitanovićem će braniti lanjski naslov osvojen nakon penala protiv Hajduka te svoj deseti naslov u 11. izdanju turnira.

Utakmice se u subotu igraju od 9:30 do 18:15.

Tportal.hr i Hrvatski Telekom su za svoje čitatelje pripremili posebnu nagradu! Šest najbržih čitatelja koji odgovore točno na nagradno pitanje imat će priliku ove subote, 8. lipnja pokazati svoje nogometno znanje u poluvremenu utakmica, a najvještiji će osvojiti MAXtv To Go bez naknade šest mjeseci! Pokažite svoje znanje i uživajte u najboljem TV programu cijelo ljeto gdje god se nalazili!

Ne propustite i pratite svoje omiljene TV programe putem smartphonea, tableta ili računala samo uz MAXtv To Go. Više o usluzi možete saznati na hrvatskitelekom.hr

Priliku za osvojiti MAXtv To Go će imati:

Tomislav Labaš
Zlatko Lukavski
Matea Grabovica
Marko Vlahov
Sonja Babić
Mario Heuss