a to je...

Pojavio se klub koji će Neymara ovog ljeta dovesti za 260 milijuna eura!

09.05.2018 u 22:58

Bionic
Reading

Prošlog ljeta Brazilac Neymar postao je vlasnik rekordnog transfera jer PSG je Barceloni platio 222 milijuna eura

Iako je u PSG-u trebao imati status 'božanstva', Neymar baš i nije uživao u Parizu te su već tijekom sezone krenule priče kako će Neymar vrlo brzo napustiti Park prinčeva.

A ako je suditi prema količini tekstova kojima se to potvrđuje, uistinu je lako moguće da Neymar, koji se posljednjih tjedana u Brazilu oporavljao od operacije stopala, no udostojio se doći na finale kupa kojeg su osvojili njegovi suigrači, ovog ljeta napravi novi transfer.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Španjolski As čak uvjerava kako je posao pri kraju te da će Neymar za rekordnih 260 milijuna preseliti u dres madridskog Reala.

Bit će to već treći pokušaj 'kraljeva' da dovedu ovog Brazilca. Podsjetimo, Real ga je želio dovesti prije čak 12 godina, dok je još bio dijete. Neymar je dva tjedna trenirao mladom ekipom Reala i bio je jako blizu potpisivanja za kraljevski klub za svega 60 tisuća eura.

Pet godina kasnije Neymar se već proslavio u Santosu, Real je već započeo pregovore s brazilskim klubom, ali se u utrku uplela Barcelona, koja je Neymarovom ocu platila 40 milijuna eura i 26-godišnjak je preselio u Kataloniju.

Istina, kasnije se zbog tog transfera išlo i na sudove, ali Neymar je četiri godine nosio dres ktalonskog kluba, a onda je uoči ove sezone preselio u PSG.