SPREMAN ZA AKCIJU

Pogledajte zadnju provjeru Hezonje uoči NBA sezone

24.10.2015 u 11:14

Bionic
Reading

Posljednje večeri pripremnih utakmica uoči nove sezone u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi NBA Mario Hezonja i Damjan Rudež sa svojim su momčadima Orlando Magicom, odnosno Minnesota Timberwolvesima ostvarili domaće pobjede.

Hezonja je u 86-76 pobjedi Orlanda protiv Memphis Grizzliesa sudjelovao sa šest koševa (šut za dva 1-4, trica 1-4, slobodna bacanja 1-2), sedam skokova i četiri asistencije za 24 minute provedene na parketu, dok je Rudež u 112-108 pobjedi Minnesote protiv Milwaukee Bucksa na terenu proveo devet minuta bez učinka.

Orlando je pripremni dio okončao sa šest pobjeda i dva poraza, a najbolji u dresu Magica posljednje večeri predsezone bio je Tobias Harris sa 18 poena i 10 skokova. Kod Grizzliesa, kojima je ovo bio jedini poraz u predszoni, najučinkovitiji je bio Brandan Wright sa 11 ubačaja i devet skokova.


Minnesota je protiv Milwaukee ostvarila tek drugu pobjedu u pripremama, a do nje ju je predvodio najbolji "rookie" prošle sezone Andrew Wiggins sa 24 pogotka, dok je Giannis Antetokounmpo ubacio 23 za Milwaukee.

Nova NBA sezona počinje 27. listopada, a Orlando i Minnesota će svoje prve nastupe imati dan kasnije. Orlando će na svom terenu ugostiti Washington Wizardse, dok će Minnesota gostovati kod Los Angeles Lakersa.