var presudio

Pogledajte trenutak kad je Sevilli poništen penal protiv Rome u završnici finala

01.06.2023 u 09:56

Bionic
Reading

Opet je videotehnologija (VAR) napravila pravu pomutnju u jednoj finalnoj utakmici, jer ipak su se Sevilla i Roma borile za titulu pobjednika Europske lige. Naime Sevilli je dosuđen pa poništen penal pred kraj utakmice

Iako su na koncu nogometaši Seville sedmi put osvojili Europsku ligu, nakon što su u finalnom susretu u Budimpešti nadigrali Romu poslije jedanaesteraca 5:2, sve je moglo završiti drukčije, a u završnici smo vidjeli pravu dramu…

Naime nakon 90 minuta rezultat je bio 1:1, a isti je rezultat ostao i poslije 120 minuta i produžetka. Tijekom jedanaesteraca svi su izvođači Seville bili precizni, redom su pogađali Ocampos, Lamela, Rakitić i Montiel za slavlje.

Sve se zakompliciralo u 75. minuti, kad je Argentinac Ocampos pao u kaznenom prostoru, a sudac Taylor odmah je pokazao da je to bio prekršaj Ibaneza za jedanaesterac.

No bunili su se igrači Rome, izgubio je živce Jose Mourinho i nakon dodatne VAR provjere sudac Taylor je otišao pogledati snimku.

Nakon pregledane snimke Taylor je ispravio svoju odluku i Sevilla nije dobila na poklon udarac s bijele točke koji bi možda i presudio pobjednika u 90 minuta.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu Arenasport televizije.

Momčad sezone EL po izvoru SofaScorea: