demantirali su

Novosti iz Hajduka; PAOK želi Marka Livaju, ali u klub nikakva ponuda nije stigla!

25.05.2024 u 15:01

Bionic
Reading

Marko Livaja, napadač Hajduka koji je proteklih godina postao ljubimac navijača splitskog kluba, uskoro bi se mogao vratiti u Grčku. Tako se barem priča po Splitu iako - kako kažu iz kluba - službena ponuda nije stigla

Od povratka Marka Livaje Hajduk u klub je stiglo nekoliko ponuda, ali sve su glatko odbijene. Interes klubova za njega se povećavao kako je podizao formu te se uz to vratio među Vatrene. No, 2024. godina nije baš bila najbolja za Livaju i Hajduk. Ostali su bez trofeja, Livaja se u ožujku ozlijedio, a prije toga je nakon 'skandala' u Rijeci odlučio da više neće igrati za reprezentaciju Hrvatske.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

No, činilo se kako uživa u Hajduku i kako mu ne pada na pamet otići s Poljuda. Postao je idol navijača kluba s Poljuda i vratio je vjeru svima da ova momčad može do titule prvaka. No, čini se da je ipak došlo do preokreta u Hajduku...

Da se na Poljudu nešto događa govori i podatak kako je za njega jako zagrijan novi grčki prvak PAOK iz Soluna koji je navodno poslao i službenu ponudu za Livaju, doznaje Germanijak. To je za mnoge iznenađenje jer do ozljede se vidjelo koliko je važan dio Hajduka. Naime, Livaja je za Hajduk upisao 130 nastupa, a postigao je 72 gola te podijelio 29 asistencija. Kotirao je kao daleko najbolji igrač SuperSport HNL-a.

No, ubrzo su nam iz kluba odgovorili kako 'nikakvu službenu ponudu nisu dobili' te su ove navode - demantirali.

Podsjetimo, upravo je PAOK izbacio Hajduk početkom sezone iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a sad u svojim redovima žele glavnog igrača Hajduka da dođe kod njih. Kako se doznaje nude mu plaću između jedan i pol i dva milijuna eura po sezoni (neto), a svakako je dodatni motiv Livaji i činjenica što će PAOK sljedeće sezone kao prvak Grčke igrati Ligu prvaka .

Također, treba reći kako je Livaja itekako dobro poznat svim ljubiteljima nogometa u Grčkoj jer je tri sezone igrao za AEK iz Atene.

Od prije je poznato kako je Livaja s Hajdukom ugovorom vezan do ljeta 2027. godine i vjerojatno mu se baš i ne ide s Poljuda. No, sve će biti jasnije nakon razgovora s novim sportskim direktorom kluba, Nikolom Kalinićem. Ali obzirom da službene ponude nema - sve je jasno. Livaja ostaje na Poljudu!

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
sve osim nogometa