OKRUŽEN MEDIJIMA

Pogledajte prve fotografije i snimke ludog Irca Conora McGregora pri izlasku iz zatvora

12.03.2019 u 10:26

Bionic
Reading

Nakon što je uhićen u ponedjeljak oko 18 sati po lokalnom vremenu, Conor McGregor je pušten iz pritvora četiri sata kasnije. Ovakve vijesti se ipak brzo šire te je trenutak izlaska zabilježio veliki broj pripadnika medijskih snaga

Conor McGregor je u pritvoru Miami-Dade County zatvora proveo četiri sata. Dok su njegovi odvjetnici uspjeli sve riješiti, gomila novinara skupila se ispred zatvora, čekajući da McGregor izađe, u nadi da će uspjeti doći do neke izjave. Malo iza 22 sata izašao je u društvu odvjetnika i krenuo prema vozilu koje ga je čekalo na parkiralištu.

Novinari su se okupili, a McGregor je ovog puta uspio ostati hladan na kamere. Bez ikakvih izjava došao je do vozila te otišao. Izgledao je ljut, no ne i zabrinut. Uostalom, u izraz njegovog lica, koje su kamere ipak dobro snimile, možete pogledati sami u dva priložena videa, piše Fight Site.

Podsjećamo, najpopularniji borac svijeta ponovno je prezentirao svoju tamnu stranu , odnosno u svoj popis incidenata dodao je jedan novi. On je tijekom izlaska iz hotela počinio kriminalno djelo lakšeg stupnja.

  • +7
Borac Conor McGregor izlazi iz zatvora u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

'Okrivljenik i žrtva su izlazili iz Fountainbleau hotela kada je žrtva pokušala svojim telefonom fotografirati okrivljenika. Ovaj mu ga je izbio iz ruke, nakon čega je isti pao na pod. Nakon toga je okrivljenik nekoliko puta skočio na telefon nanijevši mu štetu. Isti je onda uzeo taj telefon i odšetao s njim, tim ga putem otuđivši njegovom vlasniku. Žrtva je rekla kako je vrijednost telefona 1000 dolara. Okrivljenik je lociran i priveden', piše u spomenutom službenom dokumentu.

Irac je nekoliko vrijeme zadržan u pritvoru prije nego je otpušten uz jamčevinu od 12.500 dolara. Njegovi odvjetnici su nakon toga poslali službeno priopćenje vezano uz cijeli incident.

'Prošle večeri, Conor McGregor bio je sudionikom manje prepirke koja je uključivala mobilni telefon te koja je rezultirala pozivom organima reda. Gospodin McGregor prihvaća odgovornost zakonskih službi i obećao je potpunu suradnju s njima', glasi kratki izvještaj odvjetnika Samuela Rabina.

  • +14
Irski borac Conor McGregor Izvor: Pixsell / Autor: PA Wire/Press Association/PIXSELL