gol na krovu automobila

Pogledajte Maradoninu sramotu na svečanosti koju mu je priredio Napulj

06.07.2017 u 06:48

Bionic
Reading

Diego Armando Maradona u Napulju ima status božanstva. Nekoć najbolji nogometaš svijeta sedam je godina nosio dres Napolija, a u tom vremenu klub je ostvario najveće uspjehe, osvojivši dva 'scudetta' te Kup UEFA

Maradona je prisustvovao ceremoniji u talijanskom gradu u kojem je sedam godina uveseljavao navijače Napolija i u čijem je dresu ubilježio preko 250 nastupa. Za ovu prigodu u Napulj je i donio dres s brojem 10 koji je nosio.

Međutim, kako to kod Maradone ide, kraj svečanosti dočekao je gol na krovu automobila, ponosno pokazujući što nosi ispod košulje.

Ranije, tijekom večeri, kada su ga u Napulju proglasili počasnim građaninom, Maradona je ispijao, barem prema videosnimkama, vino, što mu je tijekom rezanja torte stvaralo velike probleme.

  • +24
Diego Armando Maradona Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Naravno, shvativši da je u hotelu Maradona, mnoštvo domaćih navijača pohitalo je pozdraviti legendarnog nogometaša, a od razdragane mase jedva su ga uspjeli sačuvati redari.

No kada je čuo kako mu skandiraju, Maradona se popeo na krov automobila i započeo novi šou, odnosno skidati košulju.

Svjetski nogometni prvak, dok je još mogao, komentirao je i Napolijevu sezonu, odnosno mogućnost da u novoj sezoni stigne do naslova prvaka. Dio govora posvetio je i Lorenzu Insigneu, koji je dosad u dresu Napolija zabio 49 golova u svim natjecanjima.

'Ukoliko dostigne mojih 115 golova, može nositi moj dres s brojem 10.'

'Nadam se da ovo može biti prava sezona za osvajanje scudetta jer Napoli sada napokon ima iskustvo za to kako ne gubiti bodove u ključnim trenucima. Mogli su to učiniti već ove sezone, ali očito nisu bili pravi. Zato je sada pravi trenutak da vidimo što mogu Maurizio Sarri, Pepe Reina, Insigne, Dries Mertensa i sve ostali te da dokažu da Napoli može biti prvak.'