var presudio

Pogledajte kako je videotehnologija spasila Rijeku; igrači Lillea poludjeli na suca

31.08.2023 u 22:15

Bionic
Reading

U 4. pretkolu Konferencijske lige na rasprodanoj Rujevici Rijeka je vodila veliku borbu protiv francuskog Lillea. Nakon 90 minuta utakmica je završila 1:0 za Rijeku i otišla je u produžetak

Podsjetimo, prvu utakmicu u Francuskoj Lille je dobio 2:1. U uzvratu na rasprodanoj Rujevici - nakon što u prvih 45 minuta nije pao gol - u nastavku je u 58. minuti erupciju na krcatoj Rujevici izazvao Smolčić koji se nakon slobodnog udarca najbolje snašao u gužvi u šesnaestercu i pospremio je loptu u mrežu za 1:0.

>> Rijeka nakon velike bitke pala u drugom produžetku, Lille ide u Konferencijsku ligu

Ubrzo nakon toga, u 69. minuti, Lille se vratio u utakmicu kada je David zabio glavom za 1:1. No ipak se uključio VAR i nakon pregledavanja snimke glavni sudac Luis Miguel Branco Godinho poništio je gol zbog zaleđa.

Naravno, igrači Lillea nisu mogli vjerovati da je sudac poništio gol! Doslovno su poludjeli jer im nije jasno zašto gol - koji bi ih odveo dalje - nije priznat.

Pogledajte kako je to izgledalo u priloženom videu uz uvijek spornu 'povučenu crtu'. Ako je bilo zaleđe, bilo je minimalno i o ovome će se dugo pričati.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport