U LIPNJU BILO NEUGODNO

Pogledajte kako je prošao ovaj trening reprezentativaca na Rujevici

05.09.2023 u 19:42

Bionic
Reading

Svi znamo koliko je Luka Modrić 'lud' za nogometom, te da ne voli gubiti niti na treningu. No, u ponedjeljak je izgubio u finalu turnira u uličnom nogometu koji je u sklopu Vatrenog ponedjeljka održan na parkiralištu zagrebačkog trgovačkog centra City Center one West. Ipak, Modrićev osmijeh na licu, unatoč porazu jamstvo je da ćemo ga i protiv Latvije, odnosno Armenije gledati u najboljem izdanju

Kao pravi kapetan, s osmijehom na licu, Luka Modrić poveo je suigrače na prvom zajedničkom treningu za riječkoj Rujevici.

Ono što je važno za spomenuti jest da su se treningu priključili i igrači koji su u ponedjeljak 'preskočili' ulični nogomet, a to su bili Joško Gvardiol, Borna Barišić, Nikola Vlašić i Domagoj Vida.

Kako prenose novinari koji su pratili trening na Rujevici da je Modrić bio sjajno raspoložen, za raliku od treninga u Madridu gdje se osjeća pomalo zapostavljenim.

  • +10
Trening hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Rujevica Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

Kako javljaju iz HNS-a, zasad je prodano oko 7,5 tisuća ulaznica za utakmicu Hrvatska – Latvija koja se igra u petak na Rujevici, a procjene su da će na tribinama biti oko osam tisuća gledatelja.