SASTAVLJEN POPIS

Ako je ovo istina, kako će Perez moći pogledati Modrića u oči?

05.09.2023 u 17:33

Bionic
Reading

Madridski Real u novu je sezonu u La Ligi počeo maksimalno učinkovito, s četiri pobjede u četiri utakmice i 12 osvojenih bodova

U Madridu maštaju o novom naslovu španjolskog prvaka, a početak sezone daje im za pravo nadati se tom uspjehu, jer Kraljevi imaju četiri pobjede i na krilima svog najvećeg ovoljetnog pojačanja iz Borussije Dortmund, Judea Bellinghama, igraju zaista fantastično.

Realov će cilj biti vratiti naslov koja je trenutno u Barceloni, a naravno želja je osvojiti i Ligu prvaka. Neće to biti nimalo lagano, budući da su i tijekom ranijih godina znali imati probleme koje bi ih 'usporavale, od ozljeda ponajboljih igrača, ali i sada do odlaska jednog od najzaslužnijih za brojne pobjede, Karima Benzeme, koji je preselio u Saudijsku Arabiju.

No, sudeći po ranoj fazi nove sezone, Madriđani djeluju besprijekorno, iako je naravno ovo ipak maraton, a ne trka na 100 metara, čega ie i trener Carlo Ancelotti svjestan. U međuvremenu, sustavno se radi i na promjenama unutar momčadi. I već sada je jasno da će na kraju sezone biti značajnih promjena.

Objavljena je i tzv. crna lista predsjednika Reala Florentina Pereza. Prema pisanju portala Fichajes, Real se odriče petorice igrača na kraju sezone, a to su Luka Modrić, Toni Kroos, Lucas Vazquez, Nacho i Andriy Lunin.

Naravno, s obzirom na Modrićevu privrženost klubu, zbog kojeg je odbio i silne milijune iz Saudijske Arabije, sigurni smo da će ga ova vijest po povratku u Madrid itekako razočarati. Posebice, ako se portal Fichajes nije htio samo našaliti.

Standings provided by Sofascore