REKONSTRUKCIJA INCIDENTA

Pogledajte kako je lažni Overeem udario ženu

04.04.2012 u 07:56

Bionic
Reading

Alistair Overeem je nedavno osuđen na uvjetnu kaznu od tri mjeseca i 59 sati društveno korisnog rada zbog udaranja jedne djevojke (2. siječnja u Las Vegasu), a sada se pojavio video uradak koji pokazuje kako se možda incident dogodio

Prije tjedan dana čelnici UFC-a su strahovali jer je Nizozemcu prijetila čak i zatvorska kazna od šest mjeseci zbog fizičkog sukoba s jednom ženskom osobom u hotelu u Las Vegasu.

Srećom, sudac je bio blag pa tako najmoćnija MMA organizacija nije morala otkazati glavnu borbu godine za naslov u najtežoj kategoriji između Juniora dos Santosa i izazivača Alistaira Overeema koja je na rasporedu na 'mjestu zločina' u MGM Grand Areni (UFC 146, 26. svibnja).

Na suđenju su obje strane imale svoju verziju priče, a u javnost nije procurila snimka Overeemovog nasrtaja (najvjerojatnije ni ne postoji) pa je fanovima 'nizozemske zvijeri' ostalo samo nagađati je li njihov omiljeni borac uistinu kriv.

Na popularnom video portalu pojavio se video uradak jednog maštovitog autora koji je želio pokazati kako se sve možda dogodilo u sukobu između jednog od najjačih ljudi na svijetu i jedne pripadnice nježnijeg spola.

Rekonstrukcija incidenta s lažnim Overeemom