JASNA PORUKA

Po povratku u Atenu, AEK je s dvije riječi obilježio pobjedu nad Dinamom

16.08.2023 u 16:25

Bionic
Reading

Nogometaši AEK-a u zagrebačkom okršaju protiv Dinama pobijedili su 2:1 (0:1), te su se u Atenu vratili s velikim izgledima za prolazak u play-off Lige prvaka. Uzvrat je na rasporedu već ove subote

Dinamo je vodeći pogodak postigao u 39. minuti, a strijelac je bio Marko Bulat koji iz slobodnog udarca s oko 25 metara, kad je pogodio gornji desni kut AEK-ovih vrata.

No, preokret je uslijedio u drugom poluvremenu. Grčki prvak je do izjednačujućeg pogotka došao u 59. minuti, a strijelac je preciznim udarcem s 14 metara bio Švicarac Steven Zuber. Pobjedu grčkom prvaku donio je u 90. minuti Konstantinos Galanopoulos udarcem sa sedam metara.

Naravno, sve oko utakmice bilo je pomalo napeto, zbog prošltjednih nereda na ulicama Atene, gdje je ubijen navijač domaćih.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Nakon povratka u Atenu, u AEK-u su pobjedu nad Dinamom objasnili u s dvije riječi 'Za Michalisa'. Riječ je o imenu ubijenog 29-godišnjaka.

Uzvratna je utakmica na rasporedu već u subotu, 19. kolovoza, s početkom u 20.45 sati (MAXSport 1, MAXtv) na OPAP Areni u Ateni.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport