noć u zatvoru

Pijanog Rooneya policija privela na triježnjenje

01.09.2017 u 16:00

Bionic
Reading

Wayne Rooney oprostio se od nastupa za englesku reprezentaciju te je nekoliko slobodnih dana odlučio iskoristiti za provod. No, čini se kako je u četvrtak navečer malo pretjerao pa je završio u zatvoru...

Wayne Rooney (31) ovog se ljeta vratio u Everton nakon što je 13 sezona proveo u Manchester Unitedu, a prije nekoliko dana objavio je i kako je njegova reprezentativna karijera završena. 

Zato je i odlučio par slobodnih dana (igraju se utakmice kvalifikacija za SP 2018. u Rusiji) iskoristiti za malo opuštanja. Znakovito, baš je u četvrtak navečer i Nikola Vlašić potpisao za 'toffeese', a Rooney je odlučio malo zaružiti.

Kako navode engleski mediji, Rooney je bio u provodu sa svojim prijateljem, igračem kriketa Jackom McIverom. Dečki su obišli nekoliko lokalnih pubova, popili koje piće, zabilježili sve to s nekoliko objava na društvenim mrežama (kasnije su te iste objave izbrisane!) i krenuli kući.

  • +3
Wayne Rooney protiv Cityja Izvor: Reuters / Autor: PHIL NOBLE

No, na povratku iz provoda Waynea Rooneya zaustavila je policija! Navodno je bio u poprilično lošem stanju...

'Muškarac je optužen za vožnju pod utjecajem alkohola nakon što je policija zaustavila automobil u Wilmslowu. Wayne Rooney, 31 godina, je vozio iako je imao višu razini alkohola u krvi od dopuštenog', potvrdio je u glasnogovornik lokalne policije. Zbog toga je zadržan na triježnjenju, a iz pritvora je pušten nakon plaćene jamčevine. 

Zbog ove 'nesmotrenosti' Rooney će se 18. rujna morati pojaviti na sudu, a ovo mu nije prvi prekršaj. Dapače, već je nekoliko puta 'pao' u sličnim policijskim akcijama te bi sada mogao dobiti malo težu kaznu...