BOGATAŠKI NEREDI

Pijana posla: Apsolutni kaos i prekid dvoboja na - pikadu!

12.01.2015 u 10:36

Bionic
Reading

Poznato je da se na vrhunskim pikado dvobojima zna razviti fantastična navijačka atmosfera, ali nekada, kao tijekom vikenda u Melbourneu, stvari znaju izmaći kontroli

U Melbourneu se održalo pozivno natjecanje najboljih igrača pikada. Natjecanje je trajalo čitav dan, a u pravilu ga prati more alkohola i atmosfere koja na turnirima u Velikoj Britaniji neodoljivo zna podjsećati na nogometnu.

Ipak, Australci su tijekom finala izgubili kontrolu i tijekom ogleda Simon Whitlocka i Michaela van Gerwena odjednom su, ničim izazvane, zrakom počele letjeti plastične stolice i stolovi. U prvom planu bila je kostimirana mladež koja se uopće nije doimala agresivnom. Smijući se i slikajući sve oko sebe uskoro su napravili plastični 'buket' na sredini dvorane što je na 20-ak minuta zaustavilo i finale.


Kada apeli spikera nkisu urodili plodom u dvoranu je ušla policija koja je izbacila 50-ak navijača i nakon 'preuređenja' dvoboj se mogao nastaviti. Uhićen nije nitko.

'Ovo je sramota. Želim natrag svojih 400 dolara i želim odgovore. Alkohola koliko želiš, poštovanja prema sportašima nigdje, osiguranje patetično... ovo je prvorazredna sramota,' smatra navijačica čiju izjavu prenosi australski portal abc.net.au.