UOČI TURSKE

Petar Musa: Još nisam razgovarao s Dalićem, želim zabiti gol!

10.10.2023 u 18:52

Bionic
Reading

Brojne ozljede i oproštaj od reprezentacije Marka Livaje u prvi plan uoči utakmica kvalifikacija za Euro 2024. gurnuli su 25godišnjeg napadača Benfice Petra Musu.

Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 12. listopada, igra se u Osijeku, a početak u 20:45 sati.

'Sjajan je osjećaj kada sam na okupljanju s reprezentacijom. Spreman sam i prepun samopouzdanja. Utakmice protiv Turske i Walesa nisu lagane. Bit će to dva posve suprotna susreta. Turci su promijenili i izbornika. No, mislim da problema neće biti ako mi budemo pravi. S izbornikom Dalićem još nisam razgovarao o onome što očekuje od mene, o minutaži. Ali, ja sam spreman, želim maksimalno iskoristiti priliku ako je dobijem, pomoći momčadi i zabiti gol', rekao je Musa na press konferenciji Hrvatskog nogometnog saveza održanoj u Zagrebu.

Osvrnuo se napadač Vatrenih i na ambicije svog kluba:

'Benfica je dobro ušla u sezonu, sretan sam s minutažom, ali loše smo ušli u Ligu prvaka. Ima još četiri utakmice, a mi imamo isti cilj kao i prošle sezone,a to je prolazak u nokaut fazu Lige prvaka', naglasio je Musa.

Hrvatska na osječkoj Opus Areni protiv Turske igra u četvrtak s početkom u 20.45 sati, dok potom gostuje kod Walesa u nedjelju, također u 20.45 sati.

Hrvatska i Turska su vodeće na ljestvici skupine, obje reprezentacije imaju po 10 bodova, ali Hrvatska je odigrala utakmicu manje. Uz utakmicu više od Hrvatske po sedam bodova imaju Armenija i Wales.

Standings provided by Sofascore