matić postao 'vrag'

Perišić zbog najskupljeg srpskog igrača ostaje bez transfera u United?

31.07.2017 u 18:49

Bionic
Reading

Srpski nogometaš Nemanja Matić s transferom vrijednim 44,7 milijuna eura postao je najskuplji igrač regije a taj je iznos za bivšeg igrača Chelseaja izdvojio Mourinhov Manchester United

Jose Mourinho i ovog ljeta troši. Već je doveo Romelua Lukakua, Victora Lindelöfa, Guillerma Varelu i Andreasa Pereiru, a u ponedjeljak je potvrđen i dolazak Nemanje Matića, za velikih 44,7 milijuna eura.

Iako se taj transfer najavljivao, tek sada je potvrđen, a nakon što je Jose Mourinho već dosad potrošio preko 160 milijuna eura, postaje upitno hoće li biti novca i za našeg Ivana Perišića, kojeg milanski Inter pak ne pušta ispod 55 milijuna eura.

  • +8
Nogometaš Ivan Perišić na kupanju s obitelji Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Matić je ovim transferom postao najskuplji srpski igrač, ali i najskuplji igrač iz regije. 

"Drago mi je što sam stigao u United. Ponovno raditi s Joseom Mourinhom prilika je koju nisam mogao odbiti', rekao je Matić za službenu stranicu kluba. Srpski nogometaš je za Chelsea, gdje je već trenirao pod Mourinhovom palicom, igrao od 2014. godine kada je došao iz Benfice.

Inače, od hrvatskih igrača najskuplji je bio Mateo Kovačić, za kojeg je Real platio Interu 31 milijun eura, tako je dobro zaradio budući da ga je u Dinamu kupio za 11 milijuna. Kad je Modrić prelazi iz Tottenhama u Real odšteta je iznosila 30 milijuna eura. Liverpool je dao 25 milijuna eura za Lovrena, dok je Atletico 22 milijuna platio Bayernu za Mandžukića.