posao propao?

Odlučio srušiti snove Ivana Perišića: Za mene je to gotova priča!

28.07.2017 u 13:45

Bionic
Reading

Trener Intera Luciano Spalletti tvrdi da su pregovori između Intera i Manchester Uniteda zatvoreni te se protivi odlasku Ivana Perišića iz kluba u ovoj fazi priprema za sezonu...

Podsjetimo, puna dva mjeseca traje natezanje između dva kluba oko 28-godišnjeg hrvatskog krilnog napadača, a iako su britanski mediji tvrdili prošlog tjedna da je postignut dogovor između Intera i Manchester Uniteda, čini se da i dalje nema pomaka oko transfera.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Za Perišića koji očajnički želi preći u Premiership to je jako loša vijest, a trener Intera odlučio je reći konačno NE njegovom odlasku, zbog čega naš igrač sigurno nije sretan.

'Bilo je prije nekoliko tjedana kontakta, ali pregovori su zatim zatvoreni. Za mene je to gotova priča. Što prođe više vremena to će mu biti teže naći zamjenu,' izjavio je Luciano Spalletti koji je naglasio kako se u ovom trenutku oštro protivi prodaji Perišića.

Ivan se tako našao u nezavidnoj situaciji da je pod ugovorom kluba koji ga ne želi prodati i izaći mu u susret, a Manchester United sigurno ima alternativnih rješenja kojima ga na tržištu može nadomjestiti...