NAJVAŽNIJA UTAKMICA

Pele podvrgnut operaciji, ima tumor na debelom crijevu; u bolnici će biti zadržan do daljnjega

06.09.2021 u 22:09

Bionic
Reading

Legendarni brazilski nogometaš Pele već šest dana boravi u bolnici u Sao Paulu, gdje će biti zadržan do daljnjega, objavio je AFP

Prije nekoliko dana 80-godišnji Pele je na društvenim mrežama objavio kako je u bolnicu otišao na rutinske preglede koje ranije nije mogao obaviti zbog pandemije koronavirusa. No, po dolasku je Pele u bolnici zadržan i dugo vremena nije bilo poznato iz kojih razloga je toliko dugo ostao u bolnici i oko čega je postojala sumnja u njegovo zdravlje.

Neki brazilski mediji u posljednje su vrijeme objavljivali kako su se pojavili 'zdravstveni problemi' koji su slučajno otkriveni tijekom pregleda, a potom je sam Pele u ponedjeljak novom objavom otkrio o čemu se radi.

'U subotu sam podvrgnut operaciji kako bi liječnici uklonili tumor koji se pojavio na debelom crijevu', objavio je Pele koji je u posljednje vrijeme ionako krhkog zdravlja zbog čega je često bivao zaprimljen u bolnicama.

Najopasnije je, barem do sada, izgledala teška infekcija mokraćnog sustava ili, pak, depresija o kojoj su pisali tamošnji mediji.