SUDAR NA POLJUDU

Ivan Perišić uoči Slovenije osvrnuo se na problem s kojim se bore vrhunski nogometaši: 'To je strašno, tko preživi, pričat će!'

06.09.2021 u 20:30

Bionic
Reading

Kvalifikacijsku utakmicu sa Slovenijom, koja se igra u utorak od 20.45 sati na Poljudu, najavio je hrvatski ofenzivac Ivan Perišić

Na polovici kvalifikacija Hrvatska dijeli prvo mjesto na ljestvici s Rusijom, obje reprezentacije imaju po 10 bodova, slijedi Slovenija sa sedam, Slovačka je četvrta sa šest, dok su Malta i Cipar na dnu sa po četiri boda.

'Atmosfera je odlična, pogotovo nakon pobjede u zadnjim minutama protiv Slovačke, to daje jednu dodatnu energiju. Radili smo dobro obje utakmice, nismo primili gol, možemo biti zadovoljni nakon dva najteža gostovanja, ali malo će značiti, ako to ne potvrdimo s pobjedom sutra na Poljudu', rekao je Perišić, a prenosi HRT.

'Svaka utakmica na Poljudu je nešto posebno, pogotovo u reprezentaciji, mojoj obitelji i prijateljima. Pogotovo ja, ali i svi moji suigrači su izuzetno motivirani', pričao je Perišić te dodao:

'Ako sutra kiksamo, ništa ne znači ovo prije, moramo pobijediti.'

  • +4
Trening Slovenije na Poljudu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Komentirao je i treću utakmicu u sedam dana.

'Ritam je strašan, sve su zbili u tjedan dana, pogotovo u ovom ciklusu. U desetom mjesecu su dvije utakmice, ali dolaze prvenstvo, Liga prvaka...Tko preživi, pričat će. Imamo 22 igrača i izbornik mora raspodijeliti minutažu', objasnio je Perišić.

Komentirao je 'brojčani' odnos starih i iskusnijih te mladih igrača u kadru.

'Ima nas desetak 'senatora', kostur ekipe je tu. Mladi igrači znaju gdje su došli, da moraju raditi i dati dodatnu snagu. Sve su to ozbiljni momci koji će pratiti nas starije. Hrvatska se ne treba bojati', rekao je Perišić.

  • +4
Trening Hrvatske na Poljudu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL