hit na internetu

Paulo Dybala krenuo je izvesti korner, navijači su čekali njegov magični dodir, a onda se dogodilo ovo! Njemu nije bilo do smijeha...

08.08.2022 u 16:15

Bionic
Reading

U prijateljskom susretu u Rimu Roma je s 5:0 svladala Šahtar, a najviše pozornosti privukao je korner koji je na samom početku dvoboja izveo Paulo Dybala

Na Olimpijskom stadionu domaćin je dominirao i goste ispratio s pet komada u mreži (Pellegrini 19, Mancini 41, Konoplja 45+1, Zaniolo 59, Bove 87).

No utakmica je započela na dosta komičan način za Rimljane. Paulo Dybala, veliko pojačanje iz Juventusa, u četvrtoj minuti krenuo je izvesti korner. Na tisuće navijača čekale su njegov magični dodir i ubacivanje, ali se dogodilo jedno veliko ništa.

Naime, Argentinac je 'zarovao' po terenu (iskopao rupu), samim time nespretno udario po lopti, koja se otkotrljala u gol aut. Svakome se može dogoditi, čak i igraču kojeg Roma plaća šest milijuna eura po sezoni, ali njegov katastrofalan korner, zahvaljujući društvenim mrežama, brzo je obišao svijet. Možete ga vidjeti OVDJE.