Zaradio masnu kaznu

Partijanje u striptiz klubu skupo koštalo zvijezdu NBA lige, a njegov kolega iz kluba koji je upao i u tučnjavu još čeka svoju kaznu

29.04.2021 u 08:48

Bionic
Reading

Kevin Porter Jr. mora platiti 50.000 dolara kazne zbog kršenja Covid protokola, dok Sterling Brown još čeka svoju kaznu

Branič NBA momčadi Houston Rockets Kevin Porter Jr. kažnjen je sa 50.000 dolara zbog kršenja ligaškog protokola Covid-19.

Porter je kažnen jer je 19. travnja nakon utakmice protiv Miami Heata otišao u striptiz klubu u Miamiju, a NBA propisi zabranjuju sudjelovanje na zatvorenim okupljanjima sa 15 ili više ljudi, kao i ulazak u barove, salone, noćne klubove i slične objekte.

S njim u društvu bio je i suigrač Sterling Brown koji je sudjelovao u tučnjavi ispred striptiz kluba. Kako navode američki mediji, Brown je napuštajući klub navodno ušao u krivo vozilo, a osobe koje su se već nalazile u njemu su fizički nasrnule na košarkaša nakon čega je ovaj zadobio ozljedu glave.

Izvještaj o incidentu kaže da na mjestu događaja nije bilo svjedoka, a zaposlenici kluba rekli su da nisu vidjeli što se dogodilo.

Rocketsi su objavili izjavu o incidentu u kojoj se kaže da je Brown žrtva napada, a vodstvo NBA lige se još nije očitovalo o Brownu.

Rocketsi, koji su na početku sezone izgubili Jamesa Hardena, koji je otišao u Brooklyn, imaju najlošiji skor u NBA, upisali su 15 pobjeda i 47 poraza.