to bi bio posao

Pakleni plan Atletica: Dovodi Olma iz Dinama i s dva čudesna dragulja postaje vladar Španjolske?

21.08.2019 u 17:22

Bionic
Reading

Ugledni španjolski dnevnik AS tvrdi kako Atletico želi do kraja prijelaznog roka dovesti Danija Olma i tako uz Joao Felixa imati u svojim redovima dva najtraženija mlada nogometaša na svijetu, uz koje bi u budućnosti mogao zavladati španjolskim nogometom...

Atletico je iznimno ambiciozan na nogometnu tržištu ovog ljeta. Doveo je sjajnog braniča Kierana Trippiera iz Tottenhama, Realu je 'ukrao' Marcosa Llorenta, a stigao je u poslu vrijednom čak 127 milijuna eura čudesni Joao Felix koji je već u svojim prvim nastupima u crveno-bijelom dresu pokazao da vrijedi svaki uloženi euro.

  • +3
International Champions Cup: Real - Atletico Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ove srijede dnevnik As donosi vijest da na tome Atletico nema namjere stati, već će pojačanje pokušati potražiti u Zagrebu, gdje još uvijek igra jedan od najvećih španjolskih talenata.

Naravno, radi se o Daniju Olmu za kojim luduje pola Europe, no u Atleticu vjeruju da bi ga baš oni mogli ugrabiti tijekom sljedećih deset dana.

Spomenuti dnevnik list saznao je da je madridski klub već razgovarao na tu temu s Olmovim menadžerom Juan Manuelom Lopezom, a da bi problem mogao biti visina odštete Dinamu, s obzirom da se 'modri' neće zadovoljiti s cifrom manjom od tridesetak milijuna eura.

U svakom slučaju, Atletico planira napraviti mjesta u svlačionici za eventualni dolazak Olma prodajom Corree u Milan i našeg Nikole Kalinića u Fiorentinu ili Lazio, ali 'modrog' 21-godišnjeg majstora tek treba ugrabiti i posao još nije blizu realizacije...