željan igre

Ozlijeđeni Mandžukić emotivnom porukom dirnuo u srce navijače Juventusa

26.01.2019 u 16:51

Bionic
Reading

Iako su ga neki talijanski mediji već otpisali za ovu sezonu, Mario Mandžukić emotivnom porukom još jednom je obećao navijačima brzi povratak na travnjak, uoči ključnih utakmica u Ligi prvaka koje su pred Juventusom...

Podsjetimo, naš 32-godišnji napadač ozlijedio je početkom siječnja bedreni mišić i iako se vjerovalo da će se vratiti nakon nekoliko tjedana, još uvijek je izvan pogona.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

U Italiji su se pojavile čak i tvrdnje da će zbog operacije morati propustiti ostatak sezone, što bi bio veliki udarac za torinski klub koji je na Mandžin pogon dobio sve talijanske derbije, no naš nogometaš nema se namjere samo tako predati.

Mario vjeruje da će izbjeći komplikacije i uskoro ponovo zaigrati, a emotivnom porukom na Twitteru dirnuo je navijače Juventusa.

'Ovaj osjećaj je najbolja motivacija da se što prije oporavim i budem opet sa suigračima,' napisao je Mandžukić uz fotografiju sebe kako slavi pogodak i obećanje koje glasi 'vidimo se uskoro'.

S obzirom da mu je ovo daleko najbolja sezona otkad je stigao u Italiji, a suradnja s Cristianom Ronaldom pokazala se kao puni pogodak, bila bi zaista šteta da propusti ključne utakmice koje slijede za Juventus, prije svega u Ligi prvaka...