čeka ljeto

Ovo zvuči nevjerojatno! Messi i njegov menadžer imaju samo jednu ponudu, ali je nisu ni pogledali

28.03.2023 u 12:25

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci, otkad se vratio iz Katra kao svjetski prvak s Argentinom, piše se o Lionelu Messiju i njegovom novom ugovoru

Naime, još uvijek nije poznato hoće li Lionel Messi ostati u francuskom PSG-u, hoće li se možda vratiti u Barcelonu kako bi u klubu koji mu je sve dao završio karijeru ili će doći do nekog neočekivanog preokreta.

Posljednjih dana iz izvora bliskih Messiju doznaje se kako će pričekati ljeto za konačnu odluku. U svakom slučaju je do ljeta ugovorom vezan za PSG i nije nemoguće da se kao slobodan igrač vrati u 'svoju' Barcelonu.

Također treba reći kako je poznati portal Goal došao do informacije kako 'Messi i njegov menadžer zapravo imaju samo jednu službenu ponudu, a to je ona od PSG-a.'

Također se doznaje kako tu ponudu navodno nisu ni pogledali jer se Messiju i obitelji ne ostaje u Parizu…

U prvi tren to zvuči zaista nevjerojatno i ako je to točno, ispada kako mu novac uopće nije važan jer u suprotnom bi već produžio ugovor. Podsjetimo, Le Parisien je doznao još prije godinu dana kako ima godišnju plaću od 41 milijuna eura neto, a nema sumnje kako novi ugovor nije ništa slabiji. Također je jasno kako mu Barcelona toliko ne može platiti, ali očito ima san o tome da se iskupi navijačima na Camp Nou.

Ukratko, ugovor je odavno spremanu kancelarijama PSG-a i čeka se što će odlučiti Argentinac koji je razočaran i frustriran zbog ranog ispadanja iz Lige prvaka i nekih neočekivanih poraza te politike koju vodi klub.

Također nije tajna kako se pisalo o tome da nije nemoguće da Messi donese odluku da iznenada preseli u SAD, gdje ga želi nekoliko bogatih klubova, a nije nemoguće da krene istim putem kao i Cristiano Ronaldo i preseli u Saudijsku Arabiju gdje bi mu dali plaću koju sam odredi. Pa ako treba i veću od 100 milijuna eura godišnje.

Ono što je sigurno jest kako još uvijek ne razmišlja o kraju karijere jer još uvijek može igrati na visokoj razini što je pokazao na Svjetskom prvenstvu odvevši Argentinu do titule prvaka svijeta.