LOŠE MU SE PIŠE

Pojavila se snimka zbog koje bi Lionelu Messiju bilo bolje da se ne vraća u Francusku, sam sebe je pokopao

24.03.2023 u 16:45

Bionic
Reading

Aktualni svjetski nogometni prvak Argentina je u prijateljskom susretu u Buenos Airesu pobijedila Panamu sa 2:0, a nakon utakmice započelo je slavlje koje je izazvalo bijes u Brazilu i Francuskoj

'Gauči' su u slavljeničkom raspoloženju tek u završnici susreta slomili Panamu, a strijelci su bili 21-godišnji Thiago Almada u 78. minuti, te Lionel Messi u 89. minuti sjajno pogodivši u rašlje iz slobodnog udarca. Bio je to Messijev 800-ti gol u karijeri za klub i državu. Čak 672 gola je zabio u dresu Barcelone, 29 za PSG, a 99 za Argentinu.

No nakon utakmice uslijedila je kontroverzna pjesmica u režiji argentinskih nogometaša. U potpunoj ekstazi zapjevalo se: 'Minuta šutnje za Brazil koji je mrtav, minuta šutnje za Francusku koja je mrtva', a video pogledajte OVDJE.

Ne može se razaznati tko je započeo s pjesmom, ali jasno se vidi da se ni Lionel Messi nije suzdržavao pa je sa jednakim žarom pjevao kontroverzne riječi zbog kojih će ga na 'nož' dočekati kada se vrati u Pariz.

Navijači PSG-a mu fućkaju zbog loših igara, a sigurno će ovakvo njegovo ponašanje pogoršati taj odnos. Naravno, ni u drugim dijelovima Francuske Messija nisu dočekivali s pljeskom, a neće ni dalje.