u klubu nisu zadovoljni

Ovo nije mogao zamisliti ni u najgorim snovima, nakon pola sezone dobit će 'cipelu' u PSG-u?

01.11.2021 u 11:27

Bionic
Reading

Do prije koju sezonu slovio je za jednog od najboljih braniča svijeta, a potvrdilo je to i 16 dugih sezona u madridskom Realu, za kojeg je zabio i neke od povijesnih golova

Nastavljaju se muke po Sergija Ramosa. Posljednju utakmicu odigrao je još u ožujku, protiv Elchea, a prije toga krenuli su problemi s ozljedama, koje očito nije uspio zaliječiti, pa je i nakon te utakmice morao na 'bolovanje'.

Istovremeno, krenuo je u pregovore s Florentinom Perezom oko produženja ugovora, a danas 35-godišnjak nije se mogao pomiriti s činjenicom da mu Real nudi 'samo' jednogodišnji ugovor uz manju plaću.

Mislio je Ramos kako ima u rukama dobitnu kombinaciju, jer od ljeta je bio i slobodan igrač, pa će mu biti lakše naći novi klub. Ustvari, tako je i bilo, jer od nekoliko ponuda izabrao je onu koja mu se činila najboljom, to jest prihvatio je poziv iz PSG-a, u koji je tih dana dolazio i Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi, Georginio Wijnaldum... I što ga je najviše razveselilo, dobio je dvogodišnji ugovor.

Međutim, Sergio Ramos, koliko god bio sretan obavljenim transferom, još uvijek nije odigrao ni minute u dresu novog kluba.

Ramos evidentno ima velikih problema s ozljedama, ali i tjelesnom spremom zbog čega se još ni jednom nije našao u konkurenciji za neku utakmici kluba iz Pariza.

Sve to ljuti navijače PSG-a koji njegov dolazak ocjenjuju kao potpuni promašaj. Ali lako za navijače. No, isto su počeli razmišljati u klubu, a Le Parisien je sve iznenadio objavom da PSG ozbiljno razmišlja o raskidu ugovora već u zimskom prijelaznom roku.

PSG mu je dao veliku plaću jer je u klub stigao bez odštete, ali razočarani su što Ramos uopće nije spreman za utakmice. Prema tome, Ramosu bi se moglo dogoditi nešto što još nije doživio u karijeri, odnosno da bude 'otpisan' kao 'promašaj'.

  • +10
PSG - Lille (Ligue 1) Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT