rasturio ih koronavirus

Ovo je momčad Dinama koja će večeras zaigrati protiv Wolfsbergera; 'modri' bez čak devet igrača i trenera Zorana Mamića

05.11.2020 u 14:30

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama večeras (21 sat, Arenasport 3) na Maksimiru u 3. kolu UEFA Europske lige dočekuju austrijski Wolfsberger. Obje momčadi imaju ogromnih problema jer su mnogi igrači zaraženi koronavirusom i ne konkuriraju za ovu utakmicu

Koronavirus poharao je svlačionicu Dinama, samo 48 sati prije utakmice 3. kola UEFA Europske lige 'modri' su objavili kako je zaražen trener Zoran Mamić te čak devetorica igrača, od kojih su petorica standardni prvotimci!

Da situacija na Maksimiru bude još i gora, pozitivan na koronavirusa je i jedan od Mamićevih pomoćnika Damir Krznar te će na klupi 'modrih' večeras sjediti Alen Peternac.

Na treningu kojeg su igrači hrvatskog prvaka odradili u srijedu navečer nije bilo Livakovića, Petkovića, Stojanovića, Ivanušeca, Theophilea i Leovca, pa je Dinamo zbog toga prvoj momčadi priključio sedam juniora - Tomislava Krizmanića, Edina Julardžiju, Roka Jurišića, Tina Hrvoja, Luku Jelenića, Ivijana Svržnjaka i Marija Ćužea, a od ranije je tu Robbie Burton. S obzirom na alarmantnu situaciju neće biti nikakvo iznenađenje ako netko od njih zaigra protiv Wolfsbergera...

Uz Alena Peternaca će na klupi Dinama sjediti i voditelj omladinske škole Željko Kopić, a priključit će im se i trener golmana Tomo Butina.

  • +32
CSKA - NK Dinamo, nogomet, 2. kolo Europska liga, 29.10.2020. Izvor: Profimedia / Autor: Alexander NEMENOV / AFP / Profimedia

Kako sada stvari stoje, Dinamo bi protiv Wolfsbergera večeras od 21 sat trebao istrčati u sljedećem sastavu:

Zagorac na golu, stoperi Lauritsen i Moharrami, na lijevom beku Gvardiol, a na desnome Moharrami. U veznome redu ordinirat će kapetan Ademi te Jakić i Majer, na lijevom krilu je Oršić, na desnome Kastrati, dok je u vrhu napada Gavranović.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.