UPORNI KINEZI

Ovo je konačni rasplet priče o dolasku Jelavića u Rijeku

09.02.2017 u 17:43

Bionic
Reading

Iako je nada tinjala do srijede poslijepodne, u Rijeci su doznali da od dolaska velikog pojačanje odnosno Nikice Jelavića ipak neće biti ništa

Naime, okolišanje predsjednika kineskog drugoligaša Beijing Renhea, rezultiralo je negativnom viješću po sve navijače Kekove momčadi. Nikica Jelavić, prema nama dostupnim inofrmacijama, mora se vratiti u Kinu i staviti na raspolaganje svojem treneru Gongu Leiju i u novoj sezoni bi trebao igrati za ovaj kineski klub.

Doduše, kako smo pisali tijekom dana, predsjednik kluba u prijateljskim je odnosnima s dužnosnicima nekih kineskih prvoligaša i postoji opcija da Jelavić završi u elitnom razredu kineskog nogometa.

Dakle, unatoč obostranoj želji i bivšeg hrvatskog reprezentativca, 31-godišnjaka koji je zabijao i u Hrvatskoj, a potom i u Austriji, Belgiji, Škotskoj i Engleskoj, te kluba s Kantride, od ovog posla neće ipak biti ništa.

Sigurni smo da na Rujevici žale za ovim poslom, no mora se razumijeti i sloveskog trenera na klupi bijelih, Matjaža Keka, koji s obzirom na skori početak prvenstva, želi znati na koje će igrače moći računati u pohodu na prvi naslov prvaka.