NA TO NIJE NAVIKAO

Ovo bi velikom Andresu Iniesti najbolje bilo što prije zaboraviti; takvo nešto sigurno nije očekivao...

22.07.2018 u 15:12

Bionic
Reading

Španjolski veznjak Andres Iniesta debitirao je za japanski Vissel Kobe u prvenstvu, ali svoj nastup neće pamtiti po dobrome

Nakon 16 godina provedenih u dresu Barcelone Andres Iniesta je odlučio da je dosta s ozbiljnim nogometom te je izazov pronašao u japanskoj ligi. Prije toga je bio sa španjolskom reprezentacijom na Svjetskom prvesntvu gdje je 'furija' zaustavljena već u osmini finala.

Poslije odmora Inesta je stigao u Japan i utakmicu započeo na klupi, a priliku je dobio od 59. minute. Kada je Vissel Kobe kod kuće gubio 0:2 od Shonan Bellamarea (K. Saka 10, M. Saito 48).

Ni njegov ulazak nije promijenio situaciju na terenu, jer su gosti u 67. minuti preko Kikuchija postavili konačnih 0:3 pa će Španjolac željeti što prije zaboraviti svoj debi.

U nešto više od 30 minuta provedenih u igri, Iniesta je kompletirao 23 dodavanja (uz točnost od 82%), stvorio je jednu izglednu priliku, uputio jedan udarac i osvojio dva od tri duela, piše goal.hr.

  • +33
Španjolski nogometaš Andres Iniesta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Vissel Kobe propustio je skočiti na četvrtu poziciju, ostao je na šestom mjestu sa 25 bodova, a Shonan je 11. sa 22 boda.

Najbolje od najboljeg - Andres Iniesta Izvor: Društvene mreže