DUHOVITO ILI NE?

Ovakvo izrugivanje bivšoj momčadi u Formuli 1 je rijetkost!

15.03.2017 u 14:46

Bionic
Reading

Nico Hülkenberg na Twitteru je pokušao biti duhovit, napisavši kako je sada svima jasno zašto je napustio Force Indiju koja je u utorak potvrdila da mijenja boju bolida u ružičastu...

Njemački 29-godišnji vozač jedan je od cjenjenijih u Formuli 1, no nikad se nije uspio popeti na pobjedničko postolje, iako je odvozio već 115 utrka. Možda je baš zato odlučio promijeniti momčad uoči 2017. godine i iz Force Indije preći u Renault, što je malo i rizičan potez ako uzmemo u obzir prošlogodišnje rezultate.

No, ovih je dana indijska momčad potvrdila da će nastupati u novoj sezoni s ružičastim bolidima, u dogovoru s novim sponzorom BWT-om, a Hülkenberg se odlučio narugati bivšem poslodavcu.

'Sad vam je konačno jasno zašto sam napustio Force Indiju,' napisao je pobjednik utrke 24 sata Le Mansa iz 2015. godine.

Duhovito ili ne, ovakvo podbadanje bivše momčadi rijetkost je u elitnom automobilističkom natjecanju, a činjenica da je Sergio Perez kao njegov bivši timski kolega triput bio na postolju u zadnje dvije sezone, a Nico niti jednom, možda je trebao biti razlog da se suzdrži.

Za razliku od njega, bivši napadač Intera iz Zaprešića Ilija Nestorovski oduševljen je izborom boje u stilu njegovoj sadašnjeg kluba Palerma i Force Indiji dao je obećanje da će slaviti svoj sljedeći pogodak glumeći da okreće volan...

Obećanje Nestorovskog Autor: YouTube