KLADIONICE REKLE SVOJE

Ovakav koeficijent na poraz hrvatske nogometne reprezentacije je rijetkost!

26.05.2017 u 09:27

Bionic
Reading

Čačićeva izabrana vrsta ove će nedjelje u ranim jutarnjim satima u Los Angelesu igrati prijateljsku utakmicu protiv Meksika, a na kladionicama je koeficijent na poraz Hrvatske malih 1.35, jedan od najmanjih od osamostaljenja...

Podsjetimo, HNS je donio kontroverznu odluku dogovoriti utakmicu usred klupske sezone pa je izborniku bilo izuzetno teško naći igrače koji se uopće mogu odazvati na ovu akciju i doći u Los Angeles.

Hrvatsku će u dvoboju protiv Meksika predvoditi Duje Čop, Lovre Kalinić, Tin Jedvaj te Ivan Santini, a ostatak čine igrači MAXtv Prve lige, no ne oni iz Dinama i Rijeke, jer sljedećeg tjedna ove dvije momčadi igraju finale hrvatskog Kupa.

Meksički izbornik Juan Carlos Osorio uspio je okupiti na papiru znatno ozbiljniju momčad, a kladionice su uvjerene da će to biti dovoljno za pobjedu njegove reprezentacije.

Na većini kladionica koeficijent na poraz Hrvatske je malih 1.35, što je zaista rijetkost kad igra naša izabrana vrsta. Jedini put u modernoj povijesti kad su naši bili tako podcijenjeni bilo je na SP-u u Brazilu na otvaranju turnira, kada je sličan koeficijent bio na pobjedu domaćina.

U svakom slučaju, pred Čačićem i njegovom družinom težak je izazov, no događala su se i veća iznenađenja u sportu od pobjede Hrvatske u ovoj utakmici...