nije ga htio ni upoznati

Ovaj veliki nogometni talent pokazao je da ima karakter; odbio je ponudu Reala jer nije zaboravio Ramosov prljavi potez

31.05.2020 u 13:29

Bionic
Reading

Iako je Sergio Ramos vrhunski branič te beskompromisni borac koji će sve napraviti za uspjeh svog madridskog Reala, među onima koji ne 'ljube' 'kraljeve' baš i ne izaziva simpatije. Jedan od njih je i mladi Harvey Elliott, 17-godišnji nogometaš kojem predviđaju veliku budućnost.

Harvey Elliott je mladi engleski reprezentativac, kojeg treneri koriste na krilnim pozicijama, a nakon što je nogometno odrastao u Fulhamu, prošlog je ljeta preselio u Liverpool. Za prvu momčad 'redsa' nastupio je tek u jednoj utakmici, ali aktivan je u U-23 momčadi.

Naravno, trener Klopp prati njegov razvoj i te ga u nekoliko navrata i pohvalio.

>> [VIDEO] Stadion velikog Reala neprepoznatljiv; pogledajte na što liči teren na kojem je 1. ožujka pala Barcelona

Inače, klasu ovog 17.godišnjaka prepoznali su i drugi klubovi, poput Reala, PSG-a, Manchester Cityja, Chelseaja i Arsenala.

A koliko su 'kraljevi' već zagrizli, potvrđuje i činjenica da je prije prošlogodišnjeg odlaska na Anfield, Elliott već bio na Santiago Bernabeuu. Doduše, samo u šetnji stadionom i upoznavanju s poviješću. A tada je imao priliku upoznati i Sergija Ramosa, legendarnog braniča, ujedno i kapetana momčadi.

Međutim, Elliott je domaćine ljubazno odbio jer u sjećanju mu je ostao Ramosov start nad Salahom, u finalu Lige prvaka 2018. godine u Kijevu, nakon kojeg je egipatski napadač, zbog ozljede ramena, morao napustiti teren.

'Ne, u redu je, hvala. Ne sviđa mi se što je napravio Mou Salahu', piše The Athletic.

Dakle, dečko je pokazao da ima stav i karakter, što će mu sasvim sigurno biti i 'dodatni plus', jer danas se u profesionalnom nogometu bez takvog karaktera ne može uspjeti.

A sigurni smo da će u Realu, prije ili poslije, još jednom pokucati na njegova vrata. Ako ne prije, onda kada se Ramos umirovi.