tuga u madridu

U ovu Zidaneaovu izjavu ne vjeruju ni najveći navijači Reala!

23.12.2017 u 16:48

Bionic
Reading

Nogometaši vodeće Barcelone u najvećem španjolskom derbiju, El Clasicu, u subotu su slavili usred Madrida pobjedivši Real 3:0. Tako je Barcelona pobjegla Real Madridu na 14 bodova razlike. Strijelci za katalonsku momčad bili su Luis Suarez (54), Lionel Messi (64, 11m) i Aleix Vidal (90+3)

Barca je slavila s 3:0 i po mnogima je završila posao kada je u pitanju borba za naslov, ali Zinedine Zidane tvrdi da se Real neće lako predati.

  • +13
Primera, 17. kolo: Real M. - Barcelona Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

'Ovo je poraz koji nas sigurno boli, ali moramo ga prihvatiti. Težak trenutak, poraz, tri gola, mogu reći da to sve nismo zaslužili, ali ovo je nogomet i takve se stvari dogode', razočaran je bio Francuz.

'Osjećamo se loše, ali nećemo se predati. Moramo se dobro odmoriti i vratiti se jači nego ikad. Real nikada ne odustaje, što god da se dogodilo. Ne žalim zbog izbora momčadi, zato i jesam trener da donosim takve odluke. Imali smo dva različita poluvremena, ali sada ne možemo ništa napraviti'.

'Znam da će nas kritikizirati, ali stvari se sada ne mogu promijeniti. Stojim iza svojih odluka i prihvaćam sve kritike. Ne mogu biti sretan zbog načina na koji smo izgubili, ali i ja i igrači dali smo sve od sebe iako se sada osjećamo povrijeđeno', tvrdi Zidane.

'Počeli smo dobro, stvorili smo prilike, ali nismo ih iskoristili. U drugom poluvremenu smo počeli dobro, napravili smo defanzivno grešku i oni su postigli pogodak, a onda je sve bilo teže', zaključio je Zidane, ali i dodao tek utješnu rečenicu.

Iako čisto sumnjmao da mu itko vjeruje.

'Možda ljudi misle da je prvenstvo gotovo, ali ne znam, mi nastavljamo raditi, jer cijela godina bila je jako dobra za nas'.