MAXTV PRVA LIGA

Otkrijte nam tko su vaši omiljeni komentatori!

26.09.2014 u 11:56

Bionic
Reading

Naša nogometna liga došla je do desetog kola, pa smo dosad mogli vidjeti svaku momčad u dvoboju protiv svake. A sada nas zanima koji su se komentatori Arenasporta vama najviše dopali u dosadašnjem tijeku lige

S desetim kolom počinje druga runda MAXtv Prve lige, a u dosadašnjih devet kola najviše bodova sakupio je Dinamo, koji je upisao sve redom pobjede, osim jednog remija protiv Zagreba. Rijeka je pobijedila sve osim dva zagrebačka kluba, Lokomotivu i Dinamo, te je zasad jedini pratitelj zagrebačkih plavih na drugom mjestu.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport) a prijenosi će biti dostupni i putem PPV i MAXtv To Go usluge te na pay per view online servisu match.tportal.hr.
Članovi communityja Tribina.hr imat će priliku prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala. Više informacija potražite OVDJE.

U desetom kolu čeka nas ponovo nekoliko vrlo zanimljivih dvoboja, a otvaraju ga Dinamo i Slaven Belupo u Koprivnici. U večernjoj subotnjoj utakmici, Rijeka na Kantridi dočekuje momčad Zagreba, koja u posljednjih nekoliko kola djeluje sve bolje. Nedjelju započinju Lokomotiva i Osijek, da bi u večernjem terminu u Puli Istra dočekala Hajduk, u uzvratu dvoboja koji je ostavio dosta sudačkih kontroverzi. Posljednja utakmica igra se u Spilu, gdje istoimeni klub na svom stadionu dočekuje Zadar. Kompletnu najavu 10. kola pročitajte OVDJE.

No osim što pratite i navijate za svoje klubove, želimo od vas saznati koga najviše volite slušati ispred malih ekrana. Za vas smo izdvojili devet komentatora koji su dosad prenosili MAXtv Prvu ligu, a na vama je da nam ukažete na one koje najviše volite slušati.

Ovo je popis komentatora koji su dosad komentirali MAXtv Prvu ligu: Ivica Blažičko, Saša Sušec, Filip Brkić, Ivan Bilić, Mario Glavan, Krešimir Čampa, Stanko Ružić, Romano Janečić, Toni Živković.

Otkrijte nam u anketi koga najradije slušate prilikom prijenosa utakmica…