ZRELO RAZMIŠLJANJE

Otac mladog nogometnog čuda odbio i Dinamo i Partizan

09.05.2015 u 13:30

Bionic
Reading

Svjedoci smo evolucije nogometnog skautinga koji izaziva transfere sve mlađih i mlađih nogometaša, no neke granice ipak postoje a toga je svjestan i jedan odgovoran roditelj Denis Redžić

Mladi Damir Redžić ima tek 12 godina, razvija se u nogometnoj školi mađarskog Pecsija i nalazi se na radaru zagrebačkog Dinama i beogradskog Partizana. Oba tabora izrazila su želju za dovođenje potencijalne zvijezde u svoje redove, no Damirov otac Denis poslao je dvije odbijenice uz obostrani dodatak - polako!

'Istina je da sam održao sastanke s predstavnicima zainteresiranih klubova, no na tom je sve ostalo i za sada se ova priče neće razvijati. Damir je još mali, želimo da prvo završi osnovnu školu pa ćemo tada vidjeti u kojem će se smjeru priča razvijati,' otkriva za novosti.rs dječakov otac i dodaje:

'Damir nije navijački opredijeljen za klubove s naših prostora, više je okrenut prema inozemnim klubovima. No, pričekajmo pa ćemo vidjeti kako će se priča razvijati,' završava otac 12-godišnjeg dječaka koji ima mađarske i BiH papire.