životni problemi

Osvojila je Porsche vrijedan 100.000 eura, a nema vozačku dozvolu

23.04.2024 u 11:46

Bionic
Reading

Elena Ribakina, tenisačica iz Kazahstana, osvojila je WTA turnir u Stuttgartu te je kao glavnu nagradu dobila ključeve skupocjenog Porsche Taycan Sport Turismo

Umjesto da bude sretna što će voziti automobil koji u najjeftinijoj varijanti košta nešto više od 100.000 eura, Elena Ribakina (24) se našla u problemu.

Naime, Ruskinja koja igra pod zastavom Kazahstana, još nema vozačku dozvolu i ne može voziti električnu jurilicu koju je zaslužila pobjedom u Stuttgartu!

Ribakina je u Stuttgartu osvojila treći turnir ove sezone, a uz pobjednički pehar i pregršti vrijednih nagrada dobila je i luksuzni Porscheov električni model Tycan Sport Turismo. No, rođena Moskovljanka se našla u problemu...

'Uh, stvarno ne znam što ću s automobilom...', kazala je nakon turnira pozirajući uz svoj novi Porsche.

Nedugo potom ipak je pronašla najbolje rješenje.

'Sigurno ću ga prebaciti u Dubai, gdje živim. Automobil će voziti moj trener Stefano, možda i moja mama. Nadam se uskoro i ja', kazala je iz široki osmijeh.

A treba napomenuti i to kako je taj trener Hrvat Stefano Vukov (37) koji s Ribakinom radi još od 2019. godine.

Četvrta tenisačica svijeta uzet će kraći odmor, a potom će se pripremati za sezonu na travnatim terenima.

'Želim igrati što više turnira na travi jer mi je to omiljena podloga', pojasnila je Ribakina, inače osvajačica Wimbledona iz 2022. godine koja je u dosadašnjoj karijeri zaradila više od 13 milijuna dolara.