kad si mali svi te gaze

Osasuna zbog Barcelone morala naručiti nove dresove

26.04.2017 u 07:16

Bionic
Reading

Nogometaši Osasune danas 34. kolu španjolskog prvenstva gostuju kod Barcelone na Camp Nou. Momčad koja ispada iz lige morala je samo za ovu utakmicu nabaviti novu garnituru dresova jer aktualne dvije varijante nisu dovoljno atraktivne za televizijski prijenos!

Kad si mali svi će te gaziti. I to doslovno. Osjetila je to na svojoj koži i momčad Osasune koja se uoči današnjeg gostovanja kod Barcelona našla u gotovo bezizlaznoj situaciji. Naime, momčad iz Pamplone morala je 'preko noći' doslovno izmisliti novu, treću garnituru dresova!

Osasuna za domaće utakmice ima kombinaciju sličnu Barceloninoj, a u gostima igra u zelenoj garnituri. No, sada su - nakon intervencije španjolske televizije i partnerskih kuća koje preuzimaju prijenos njihovog susreta s Barcom - morali nabaviti treću. Obrazloženje? Njihova gostujuće garnitura nije dovoljno atraktivna za izravni prijenos!

Tako je momčad koja sigurno ispada iz lige i ima najmanji proračun u Primeri morala potrošiti dodatan novac na dresove u kojima će istrčati protiv Barcelone... Igrat će u narančastom kompletu...