brazilska legenda

Originalni Ronaldo otkrio svoje favorite na Mundijalu u Rusiji, a dotakao se i Neymara

23.03.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Jedan od najboljih napadača svih vremena Brazilac Luis Nazario de Lima Ronaldo (41) uvjeren je kako će njegov sunarodnjak Neymar u pravoj formi dočekati Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine...

Neymar (26) je koncem veljače slomio metatarzalnu kost u stopalu i završio sezonu, ali bi trebao biti spreman do početka SP-a u Rusiji.

'Brazil je napredovao pod vodstvom izbornika Titea i imamo jaku reprezentaciju. Problem je što se Neymar ozlijedio, ali vjerujem kako će u pravoj formi dočekati početak Svjetskog prvenstva', kazao je Luis Nazario de Lima Ronaldo (41) za Omnisport.

Slavni Brazilac vidi svoj 'selecao' kao jednog od glavnih kandidata za svjetsku krunu, a čak pet reprezentacija je označio kao glavne rivale Brazilcima.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ima dosta dobrih reprezentacija. Njemačka je uvijek jaka, isto tako i Španjolska, a tu su još Engleska, Francuska i Argentina sa Messijem', poručio je trostruki najbolji nogometaš svijeta.

Ronaldo je za reprezentaciju Brazila odigrao 98 utakmica i postigao 62 gola, a dva puta je bio svjetski prvak 1994. i 2002. godine. Na SP-u 1994. godine nije igrao, ali je 2002. bio ključni igrač na brazilskom putu do svjetske krune.