REALNA OPASNOST

Opet se 'kuha' na Parku prinčeva; raspada li se ubojiti trozubac PSG-a?

02.05.2018 u 11:06

Bionic
Reading

Najbolji strijelac francuskog nogometnog prvenstva Edinson Cavani (31) nemilosrdno trese mreže pa nije ništa čudno što neki drugi europski velikani pokazuju zanimanje za napadača PSG-a

Chelsea najvjerojatnije sljedeće sezone neće igrati u Ligi prvaka. Londonski premijerligaš tek je peti u prvenstvu i teško će se dokopati četvrte pozicije pa je jasno da će u svlačionici 'bluesa' biti velikih promjena.

Prema pisanju stranih medija klub iz Londona već je krenuo u lov na Edinsona Cavanija. Čelnici Chelsea navodno su stupili u kontakt s predstavnicima urugvajskog reprezentativca.

  • +9
Urugvajski nogometaš Edinson Cavani Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Cavani je ugovorom vezan uz PSG do ljeta 2020., ali vjeruje se da bi ponuda od 80 do 100 milijuna eura bila dovoljna da se slomi francuski prvak. No ako se pita samog napadača onda on ne ide nigdje.

'Sretan sam ovdje. Želim i dalje pobjeđivati u ovom dresu. Imam ugovor s PSG-om, ali isto tako ponekad ne ovisi sve samo o igraču', rekao je Cavani.

Edinson Cavani - TOP 20 golova u PSG-u Izvor: Društvene mreže

I tako opet postoji opasnost da se raspadne ubojiti PSG-ov trozubac koji uz Cavanija još čine Neymar i Kylian Mbappe.

Posljednjih tjedana u središtu pozornosti bio je Neymar za kojeg se pisalo da će otići iz Pariza u Real ili Manchester City i kada se sve smirilo sada je u fokusu odlazak Cavanija.