kolega ga ne voli

Maradona se svugdje sramoti kao trener: Taj samo zna vikati 'kur**n sine'!

01.05.2018 u 17:16

Bionic
Reading

Diego Maradona je loše vodi Fujairah ove sezone u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i živi na rubu otkaza kao i kod prethodnih poslodavaca, a trenerski kolega Jorvan Vieira odlučio ga je javno popljuvati...

Podsjetimo, iza 57-godišnje legende briljantna je igračka karijera, ali u trenerskim vodama nikad se nije snašao, no svejedno ne odustaje od posla koji mu ne ide.

  • +12
Diego Maradona spomenik Kolkata Indija Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Maradona je katastrofalno vodio reprezentaciju Argentine na SP-u 2010. godine, a ništa bolji nije bio ni kod drugi poslodavaca koji su mu dali priliku. Posljednji koji je odlučio zaposliti Diega bio je Fujairah iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji nastupa u drugoj ligi i tamo će i ostati sljedeće sezone.

Argentincu je prijetio otkaz zbog tog neuspjeha, no prema posljednjim informacijama ipak bi trebao ostati još godinu dana- Kolege pak treneri nimalo ga ne cijene, a jedan od njih odlučio ga je javno popljuvati.

'Maradona nije na nivou ni kao trener ni kao osoba. Kad igraš protiv njega možeš jedino čuti 'kur**n sine'. Stalno priča o suđenju i vrši pritisak. Ne može ga se uopće voditi za trenera. Uvijek je bio vrhunski nogometaš, ali ne i trener,' izjavio je Jorvan Vieira koji vodi Ittihad Kalbu i završio je ispred Argentinčeve momčadi na ljestvici i izborio plasman u prvu ligu.

'Koristi medije kako bi bio u centru pažnje. Koristi svoje ime kako bi se mogao promovirati ovdje i u Kini te reći da je trener, no on to nije. Nakon svake diskutabilne akcije navali na četvrtog suca,' otkrio je brazilski stručnjak kojem je drago što sljedeće sezone neće morati igrati utakmice protiv Maradone...