klub ga brani, ali...

Gaf Nike Kovača digao Frankfurt na noge: Mnogi bi voljeli da odmah ode!

01.05.2018 u 18:53

Bionic
Reading

Njemački dnevnik Kicker naglašava kako su mnogi navijači Eintrachta bijesni na Niku Kovača, jer je nakon poraza u Münchenu sjeo u auto osobnog vozača Bayernovog predsjednika Ullija Hoenessa i odvezao se u posjet svojoj obitelji, no klub iz Frankfurta ga ne namjerava kazniti...

Podsjetimo, Kovač je prije par tjedana potvrdio kako napušta klub iz Frankfurta na kraju sezone i karijeru nastavlja na klupi Bayerna, što je naljutilo njegovog poslodavca, jer nije bio pravi trenutak za javnu objavu te vijesti, s obzirom da Bundesliga i dalje traje, a Eintracht je u borbi za mjesta koja vode u europska natjecanja.

  • +25
Niko Kovač - novi trener Bayerna Izvor: Profimedia / Autor: Pixathlon/SIPA

Tri poraza u nizu dodatno su produbili kritike, a onda je bivši hrvatski izbornik napravio veliki gaf: sjeo je u automobil osobnog vozača Bayernovog predsjednika Ulllija Hoenessa nakon poraza 4:1 u Münchenu i s njim se odvezao u posjet svojoj obitelji u Salzburg.

Eintrachtovi navijači već su mu zviždali na samom stadionu na Allianz Areni, a nakon ovog nepromišljenog poteza dnevnik Kicker naglašava kako bi mnogi u Frankfurtu voljeli da Niko spakira kofere i prije kraja sezone. No, od svog kluba je ipak dobio podršku.

'Kad vidimo koliko je Niko ambiciozan i kako pristupa treningu i sastancima, to je ono što motivira momčad koja ga sluša. Oprostit će se od kluba na uobičajen način,' potvrdio je sportski direktor Bruno Hübner i naglasio:

'Ne smatra da se povećao broj pogrešaka u posljednjim utakmicama, već su naši protivnici koji su vrlo kvalitetni bez milosti sve kažnjavali.'

Hoenessov vozač je Bruno Kovačević kojeg Niko Kovač otprije pozna pa i za to u Eintrachtu imaju razumijevanja.

'To je bilo naivno, on još mnogo toga mora naučiti pogotovo sada kad mu je porasla medijska privlačnost kao novom treneru Bayerna. Još uvijek je mlad,' zaključio je Hübner.

Eintracht drži sedmo mjesto koje vodi u Europsku ligu dva kola prije kraja, ali čeka ga teška utakmica s probuđenim HSV-om sljedećeg vikenda. Protiv Bayerna će pak ponovo igrati i u finalu Kupa, 19. svibnja u Berlinu. Navijači bi Kovaču sve oprostili kada bi pobijedio u toj utakmici...