doslovno rasturaju

Oglasili su se junaci velike pobjede; Rijeka je u dvije utakmice zabila 12 golova

07.08.2023 u 11:41

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke su u 3. kolu SuperSport HNL-a na Rujevici razbili Istru 1961. Derbi della Učka završio je veličanstvenom pobjedom od 6:0, a goropadna Rijeka je u posljednje dvije utakmice zabila čak 12 golova

Bio je to istinski festival golova na Rujevici. Svi su od Istre 1961 očekivali puno više, a gosti su se u Pulu vratili s čak šest golova u svojoj mreži. Derbi della Učka bio je jednosmjeran, goropadna Rijeka slavila je 6:0, samo nekoliko dana nakon što je u 2. pretkolu Konferencijske lige na istom terenu razbijen kosovski Dukagjini 6:1.

Momčad Sergeja Jakirovića zabila je čak 12 golova u dvije utakmice, a sad su se oglasili i junaci slavlja protiv Istre 1961. Svi su u redovima Rijeke odigrali sjajno, Franjo Ivanović zabio je dva gola, a Bruno Goda je zabio treći gol ove sezone u dresu Rijeke. Prvo Rudešu, pa Dukagjiniju, a sada i Istri. Krenulo ga je iako je po vokaciji lijevi bek...

'Pravi derbi s naše strane, bolje nismo mogli poželjeti. Hvala publici što su po ovakvom vremenu došli u velikom broju. Ovo je Derbi della Učka i drago mi je da su uvidjeli veličinu toga dvoboja', kazao je na startu sezone golgeterski raspoloženi Goda:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Ide me, pošalju me na skok i zasad zabijem', uz osmijeh je dobacio strijelac već tri gola za Rijeku.

Raspoložen je i Marco Pašalić, on je zabio drugu utakmicu u nizu...

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Najvažnije je da smo nastavili ondje gdje smo stali u prošloj utakmici i bitno je da smo ostavili srce na terenu', kazao je Pašalić koji je imao i posebnu zahvalu:

'Hvala treneru Jakiroviću što mi je dao povjerenje, a hvala i dragom Isusu što mi je pomogao!', zaključio je Pašalić koji je Istri 1961 zabio golčinu koja bi mogla konkurirati i za najljepši ove sezone.

  • +8
3.kolo SuperSport HNL-a: Rijeka - Istra 1961, 6.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL
Standings provided by Sofascore