Mislav Karoglan

Nakon debakla na Rujevici oglasio se trener Istre: Ni slutio nisam...

07.08.2023 u 05:49

Bionic
Reading

U susretu 3. kola SuperSport HNL Rijeka je na Rujevici u nedjelju navečer deklasirala Istru 1961 sa 6-0 postigavši drugi susret u nizu šest golova. Nakon susreta trener Istre Mislav Karoglan teško je pronalazio riječi...

Istra je prvih pola sata susreta bila ravnopravan protivnik, a onda se dogodila velika pogreška Darija Marešića. Gostujući stoper je na 15 metara pokušao izbiti loptu, no nespretno ju je zahvatio dodavši do Ivanovića koji je sjajno pogodio iz prve za vodstvo domaćina. Pogledajte taj trenutak.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Bio je to početak kraja Istre koja je do poluvremena primila još dva gola, a u nastavku još tri za ukupnih 6-0 za Rijeku. 

Trener Istre Mislav Karoglan teško je nakon utakmice pronalazio riječi. Prvo je čestitao protivnicima pa nastavio:

'Isprike našim navijačima. Ni slutio nisam nakon prvih pola sata u kojima smo kroz posjed kontrolirali stvari na terenu da nas jedna pogreška može toliko mentalno slomiti. Do kraja utakmice smo izgledali užasno', zaključio je utučeni trener gostujuće ekipe koja je s jednim bodom i gol razlikom 1-10 nakon tri kola SuperSport HNL-a na pretposljednjem mjestu. Iza Istre je samo Rudeš koji je za sada bez osvojenog boda.

Pogledajte sažetak utakmice i izjave trenera:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.