ako budemo pravi...

Oglasile se dvije Hajdukove zvijezde koje su opet pokrenule euforiju u svlačionici i među navijačima 'Bilih'!

15.09.2022 u 13:11

Bionic
Reading

U odgođenom susretu 2. kola SuperSport HNL-a Hajduk je na Poljudu pobijedio Rijeku sa 2:0, a svoje viđenje dvoboja dali su strijelci golova

Hajduk je do vodstva došao nakon fantastičnog solo prodora i pogotka Stipe Biuka u 66. minuti, a konačnih 2:0 postavio je Kalinić nakon asistencije Marka Livaje u 76. minuti utakmice.

'Dobro smo ušli u utakmicu, imali smo neke prilike, ali nismo ih realizirali. No, samo smo nastavili istim ritmom i nagradilo nas je, zabili smo dva pogotka. Dobro smo reagirali nakon remija na Šubićevcu i promjene trenera, brzo smo upili informacije koje nam je dao novi trener', kazao je Biuk za hajduk.hr.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Od samog početka smo imali inicijativu, stvarali šanse. U drugom dijelu nastavili smo u istom ritmu i zabili dva gola', dodao je Kalinić za službenu stranicu kluba i napomenuo:

'Majstorski balun Livaje. Prije svega mi je drago jer smo uzeli boda, s Rijekom je uvijek nezgodno. Kiksevi se u nogometu događaju, jedan takav se nama dogodio u Šibeniku, ali sada treba nastaviti pobjeđivati. Nema vremena za slavlje, ako budemo pravi slavit ćemo na kraju sezone.'

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +21
Hajduk - Rijeka, 2. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos
Standings provided by SofaScore LiveScore