DOBRO JE KRENUO

Trener Hajduka zahvalio igračima na pobjedi, a o sebi nije želio govoriti: Svjesni smo što nas još čeka ovaj tjedan

14.09.2022 u 20:03

Bionic
Reading

U odgođenom susretu 2. kola SuperSport HNL-a Hajduk je na Poljudu pobijedio Rijeku sa 2:0 probivši se na drugo mjesto na ljestvici, a zadovoljan debijem bio je novi trener splitske momčadi Mislav Karoglan

Strijelci za Hajduk bili su Stipe Biuk (66) i Nikola Kalinić (76), a s ovim bodovima Hajduk se vratio na drugu poziciju na prvenstvenoj ljestvici.

'Hvala igračima na ovoj pobjedi. Svjesni smo zadatka koji nas čeka ovaj tjedan. Stiže nam Istra, bit će to teža utakmica od Rijeke. Imam visoko mišljenje o njihovom treneru. Istra ima dobar nogomet. Žao mi je jedino što je tu kod nas težak teren za igru', rekao je Karoglan za MaxSport televiziju pa dodao:

  • +21
Hajduk - Rijeka, 2. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos

'Imali smo malo lošije razdoblje u napadu u ovoj utakmici, ali sve drugo je bilo relativno dobro. Najvažnije je bilo da imamo dobar broj dodavanja te da imamo kontrolu reposjeda. Tako je puno lakše igrati. Ne želim pričati o sebi.'

Podsjećamo, silan pritisak Hajduka urodio je plodom u 66. minuti kada je Stipe Biuk nakon solo prodora sjajno pogodio suprotni kut za 1:0. Krilni napadač Hajduka uzeo je loptu na svojoj polovici, projurio po krilu, prošao Galešića, ušao u šesnaesterac i zatim sjajno pogodio suprotan Labrovićev kut.

Potvrda pobjede stigla je u 76. minuti. Livaja je odlično uposlio Nikolu Kalinića, a ovaj mirno pogodio pored gostujućeg vratara.

Hajduk - Rijeka 2:0, 2. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/croatel

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore