RENDULIĆU NOVI POSAO

Odlaskom Jakirovića u Rijeku, Zrinjski iz Mostara angažirao hrvatskog trenera: Ovo je najveći klub koji sam do sada vodio

30.11.2022 u 18:40

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni stručnjak Krunoslav Rendulić imenovan je u srijedu trenerom Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara gdje je nasljedio Sergeja Jakirovića, koji je postao novi šef struke Rijeke.

Predsjednik Uprave HŠK Zrinjski Denis Lasić izvijestio je na konferenciji za novinare da je s Rendulićem potpisan dvoipolgodišnji ugovor vjernosti mostarskome klubu.

Iza 49-godišnjeg stručnjaka rođenog u Vinkovcima su tri trenerska angažmana na klupama hrvatskih prvoligaša NK Istra 1961, HNK Šibenik i HNK Gorica.

On je ocijenio kako preuzimanje HŠK Zrinjskog predstavlja najveći izazov u trenerskoj karijeri.

'Zrinjski je najveći klub koji sam do sada vodio. Ujedno je najbolji klub u BiH koji ima 120-godišnju tradiciju', rekao je trener Rendulić.

Pojasnio je kako je uprava pred njega postavila zadatak osvajanje dvostruke krune Kupa i prvenstva BiH. Jesenski dio sezone HŠK Zrinjski završio je na prvome mjestu pod vodstvom Sergeja Jakirovića. Prošle sezone Zrinjski je bio prvak BiH čime je uzeo sedmi naslov prvaka.