TREBA VREMENA...

Odgođena odluka o predaji Hajduka u ruke navijača

06.11.2014 u 17:01

Bionic
Reading

Prvobitno planirana tematska sjednica za 13. studenog ove godine, koja bi bila posvećena problemima u nogometnom klubu Hajduk, odgođena je do daljnjeg jer je zbog važnosti teme potrebno dodatno vrijeme za pripremu sjednice

Odgodu je najavio predsjednik splitskog Gradskog vijeća Boris Ćurković.

'Odlučio sam odgoditi sjednicu Gradskog vijeća nakon što sam pregledao materijal udruge Naš Hajduk, kojeg smo danas dobili, a u kojem se traži od Gradskog vijeća da omogući članovima Hajduka 25 godina koncesije na upravljačka prava za udio u klubu kojim raspolaže grad jer nam je zbog važnosti teme potrebno dodatno vrijeme za proučavanje materijala i pripremu sjednice,' rekao je Ćurković za Hinu.

Novi termin tematske sjednice posvećene problemima u nogometnom klubu Hajduk, po Ćurkovićevim riječima bit će naknadno određen.

Udruga Naš Hajduk danas je od gradskih vlasti zatražila da Grad Split kao većinski vlasnik nogometnog kluba Hajduk, koji raspolaže sa oko 56 posto dionica tog kluba, omogući članovima Hajduka na 25 godina koncesiju na upravljačka prava za udio u klubu kojim raspolaže grad.

Udruga Naš Hajduk je priopćila kako je gradonačelniku Ivi Baldasaru i gradskim vijećnicima pdonijela zahtjev da se na sljedećoj tematskoj sjednici Gradskog vijeća, koja će biti posvećena nogometnom klubu Hajduk, omogući takva koncesija.