SPEKTAKL U POREČU

Odbojkašice i odbojkaši na pijesku u borbi za 600 tisuća američkih dolara

19.05.2017 u 14:22

Bionic
Reading

Poreč Major jedan je od turnira Swatch Beach Volleyball Major Seriesa u okviru FIVB World Toura. Turniri se igraju na samo nekoliko, posebno odabranih, atraktivnih lokacija diljem svijeta, a igraju najbolje svjetske odbojkašice i odbojkaši na pijesku u borbi za nagradni fond od 600.000 američkih dolara

Uz to što je vrhunsko sportsko događanje, Poreč Major nudi i razne sadržaje u Beach Villageu koji okružuje stadion, kao i specijalno organizirane noćne partyje nakon mečeva. Od 27. lipnja do 2. srpnja odvija se ponovno, treći put u Poreču taj sportsko-zabavni spektakl.

Odbojka na pijesku nije atraktivan sport samo za igranje, već i za gledanje i navijanje jer ima jednu posebnu, pozitivno uzavrelu atmosferu na stadionu, koju je teško opisati –  treba je doživjeti. Ove godine se atraktivnosti mečeva dodaje još jedan veliki plus jer Poreč Major kreće s noćnim mečevima!

Pod svjetlima reflektora, u ugodnim večernjim temperaturama samog početka ljeta, u Poreču vas očekuju vrhunske svjetske odbojkašice i odbojkaši. Poreč Major igra se na za tu priliku podignutom stadionu u predivnoj uvali Peškera s nezaboravnim pogledom na stari grad, kao i na terenima pokraj hotela Valamar Zagreb te u Zelenoj laguni. 

Igrači obožavaju igrati u Poreču i mnogima je omiljena destinacija turnira. S ponosom najavljujemo da na Poreč Major dolaze i osvajači zlatnih olimpijskih medalji, njemačke superzvijezde Laura Ludwig i Kira Walkenhorst, kao i genijalni Brazilci Alison Cerutti i Bruno Schmidt. Brazilci su prošle godine osvojili zlato i na Poreč Majoru i vjerujemo da se posebno vesele Poreču, kao i Poreč njima.  

Od 27. lipnja do 2. srpnja odvija se u Poreču treći po redu sportsko-zabavni spektakl - odbojka na pijesku

Na stadion Poreč Majora ulaz je besplatan, osim u VIP zonu koja osigurava najbolja mjesta na tribinama i u kojoj se poslužuje najprestižniji catering na svijetu DO & CO. VIP zona idealno je mjesto za druženje u neformalnoj atmosferi za ljude iz svijeta sporta, celebrityje kao i poslovne ljude koji sve više i kod nas prepoznaju mogućnosti neformalnog poslovnog druženja, pa ih je iz godine u godinu sve više. Tako da želite li uživati blagodati VIP zone, na vrijeme osigurajte svoje ulaznice. Nakon dva izuzetno uspješna izdanja Poreč Majora i širenja priče o odličnim mečevima, ali i provodu na Poreč Majoru, ove godine očekuje se još i veći interes.

Samo jedna slika kako je to izgledalo prošle godine – na finalni meč u muškoj konkurenciji nije moglo ući više od 1.500 onih koji su to željeli jer je stadion kapaciteta oko 5.000 gledatelja već bio dupkom pun. Meč su odgledali na velikom ekranu pokraj stadiona, zato računajte na raniji dolazak ove godine ili si osigurajte VIP zonu.

Vrhunski mečevi, sasvim posebno navijanje jer sve je toliko blizu da gledatelji imaju osjećaj direktnog sudjelovanja, odlična organizacija, zagarantiran užitak u sportu i odlična zabava – ne propustite Poreč Major 2017. od 27. lipnja do 2. srpnja. Ubrzo nakon njega slijedi FIVB Svjetsko prvenstvo u odbojci na pijesku u Beču i to od 28. srpnja do 6. kolovoza.

Više informacija i novosti pratite na  www.hr.swatchmajorseries.com