sigurno mu nije lako

Novi žestoki udar španjolske Marce na Ivana Rakitića!

21.10.2021 u 16:16

Bionic
Reading

Iako je Sevilla još uvijek bez pobjede u Ligi prvaka, jer u prva tri kola ima tri remija, a posljednji je odradila u srijedu kod Lillea (0:0), momčad Julena Lopeteguija ima vrlo realne izglede za prolazak u osminu finala najelitnijeg klupskog natjecanja

Tri utakmice, tri remija. Učinak je Seville u prva tri kola Lige prvaka. Iako se na prvu pobjedu još uvijek čeka, Sevilla se s pravom nada prolasku u osminu finala, u kojem je igrala i prošle sezone, te u kojem je ispala od dortmundske Borussije.

No, dok Lopetegui ima razloga za zadovoljstvo, jer njegova je momčad protiv aktualnog francuskog prvaka napokon dobila pozitivne kritike. Međutim, Ivan Rakitić, koji je bio jedan od junaka Seville u svom prvom mandatu u andaluzijskom klubu, sada sve češće dobiva kritike.

Tako je, nažalost, bilo i nakon ove utakmice u Francuskoj, u kojoj je ušao u 74. minuti umjesto Susa, a jedan od najutjecajnijih medija u Španjolskoj, Marca, ovako je opisala Rakitićev nastup.

'Čim je ušao u igru posvađao se s Augustinssonom jer mu ovaj nije dodao loptu onako kako je Rakitić htio. Njemu se inače lopta uvijek mora dodati točno u noge. Međutim, čak i kada je dobije tako, treba mu jako puno da se pokrene. Problem je i taj što ne zna kako usporiti igru. On je daleko od onoga što Sevilli treba. Oliver (op.a. Torres) je pokazao što je to'.