on je svoje rekao

Novi skandal potresa francusku reprezentaciju; Karim Benzema brutalno spustio izborniku Deschampsu...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 16.12.2022 23:19
  • Objavljeno 16.12.2022 u 23:14
Bionic
Reading

Francuska i Argentina u nedjelju (18. prosinca, 16 sati) igraju finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Francuski mediji najavljivali su kako će se za tu utakmicu u redove 'tricolora' vratiti Karim Benzema koji se oporavio od ozljede, no čini se kako osvajač Zlatne lopte ipak neće vidjeti finale

Karim Benzema stigao je s francuskom reprezentacijom u Katar, ali je zbog ozljede otpao i prije nego što je SP započeo te se vratio u Madrid kako bi sanirao problem.

Osvajač Zlatne lopte i napadač Real Madrida oporavio se brže od očekivanog te je odigrao i prijateljski susret za 'kraljeve'. Samo je čekao da ga izbornik Didier Deschamps pozove da se vrati u Katar i priključi 'tricolorima'.

Francuski mediji danima su forsirali njegov povratak, no Deschamps je imao druge planove. Jer momčad koja pobjeđuje se ne mijenja, a on je s ovom stigao do finala gdje će braniti titulu svjetskog prvaka iz Rusije 2018. godine.

'Što se tiče Benzeme, znate situaciju. Ne znam tko je rekao da bi se mogao vratiti. Razgovarao sam s Benzemom kada je napuštao reprezentaciju zbog ozljede. Poslije ne znam što se događalo... Ovdje brinem o 24 igrača. Ne vodim računa ni o nekim drugima koji nisu tu, poput Kimpembea ili Pogbe. Neću pričati o stvarima koje me ne zaokupljaju iz dana u dan', poručio je Deschamps kad su ga francuski novinari prije nekoliko dana upitali kad se Benzema ponovno priključuje 'tricolorima'.

A u međuvremenu je francusku reprezentaciju poharala viroza, pitanje je koliko će uopće igrača biti spremno za finale i dojam je da je Deschamps ipak pozvao Benzemu da se priključi momčadi.

No, preko društvenih mreža je stigao brutalan odgovor napadača madridskog Reala. Francuski mediji prenose misterioznu poruku koju je Benzema objavio na Instagramu.

Ispod svoje fotografije 'u civilu' Karim Benzema je stavio i znakovit opis: 'Nisam zainteresiran!'

Svi su uvjereni kako je to jasna i nedvosmislena poruka i odgovor izborniku Deschampsu na pitanje hoće li se vratiti u Katar i igrati finale Svjetskog prvenstva...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal